sunnuntai 29. kesäkuuta 2008

Directa ja 020300200

Directa ja 020300200 taitaa olla taas uusi sotku, joka on jo muhinut jonkin aikaa. Alla muutama linkki ja lainauksia uutisista ja niiden kommenteista.

Pienyrittäjät raivostuivat nettiluettelofirmalle

Directan asiakkaat kummastelevat suuria laskuja ja pitävät niitä perusteettomina.

Directaa parjataan siitä, että puhelinmyyntitilanteessa asia on esitettty toisella tavalla, kuin mitä näkyy tilausvahvistuksessa tai lopulta laskussa.

Jos asiakkaat ovat tyytymättömiä ja ymmärtävät asian aivan eri tavalla kuin se, joka laskuttaa, niin silloin laskuttajan pitää katsoa peiliin.

Directan 020300200: blogista kymppiuutisiin

Minun kannaltani kyse on ollut Directa-antipatioita enemmän sananvapaudesta.

Directan 020300200 yrityshakemiston hinnoittelu

Retorinen kysymys: Onko tässä huijauksen makua?

myy palvelua, jonka todennäköisenä tuloksena menetät 2 x 360 e = 720 euroa saamatta paljonkaan rahoille vastinetta

Tämä kirjoitus kerää tasaisesti Googlen osumia. Hakusanoja ovat olleet esim. “directa huijaa”, “directa huijaus”, “directan sopimusehdot”, “directa irtisanominen” ja “020300200 hinta”. Nämäkin kertovat omaa tarinaansa.

Olen kuullut vastaavasta tapauksesta (taisi olla Hesarin nettikeskustelussa, joka on jo poistettu), jossa Directasta pääsi eroon, kun jätti aiheettoman laskun maksamatta ja antoi sen mennä perintään. Perintätoimisto sitten ymmärsi, mistä on kyse, ja jätti laskun sikseen, kun ei ollut sopimusta, jonka perusteella periä.

Lähettämäni perumiskirjeet katosivat jäljettömiin ja tilausvahvistuksen tullessa oli valitusaikakin mennyt umpeen. Kätevää! Myy siis puhelimessa mitä vain ja tee perumisesta mahdotonta.

Directalla on todella huijaava puhelinmyynti. Vasta saatuamme kirjalliset sopimusehdot, päätimme ettemme tee tällaisen yrityksen kanssa sopimuksia. Kun puhelimessa sanotaan ihan muuta kuin sopimusehdoissa todellisuudessa lukee.

Olisiko minun pitänyt tietää, että minulle valehdeltiin puhelimessa ja jätettiin asioita kertomatta, ja että sopimusehdoissa lukee jotain aivan muuta?

Hesarin sivuilta aiheen keskustelu on poistettu varmaan siitä syystä, että Directan yhteistyökumppani on Taloussanomat…

Riitautan asian niin eivät pääse hoitamaan asiaa perintätoimiston kautta ( siis kirjallisesti ,todistettavasti,kirjeellä,faxilla jne.).

Ihmettelen myös miten on moraalisesti mahdollista että samanaikaisesti kun pienyrittäjät yrittävät saada vilpillistä toimintaa kuriin, Työministeriö tekee yhteistyötä ao. yrityksen kanssa ja Directa käyttää heidän logoaan mainoksissa.

Nykyään ovat “muuttaneet irtisanomisehtojaan”, kun työministeriökin on ihan mukana tässä. Voi hurja. Aikaisemmista irtisanomisehdoista on tullut “jonkin verran palautetta”. No aijaa ihan totta hei.

Directa ja 020300200 ovat nimiä, joista ei googlellakaan löydy muuta kuin pahaa sanottavaa.

Työministeriö yhteistyössä kohutun luettelofirman kanssa

Nettiluetteloyhtiö Directa Oy mainostaa verkkosivuillaan yhteistyökumppaneiksi yrityksiä, jotka eivät omien sanojensa mukaan ole Directan kumppaneita.

Myös Directan verkkosivuilla mainitut Tdc Song Oy, Silja Line ja TietoEnator kiistävät olevansa Directan kumppaneita. Yhtiöt kertovat, että heillä on asiakassuhde Directan kanssa.


PÄIVITYS, uusia kirjoituksia ja linkkejä tästä aiheesta:

Directa valehtelee
Directan vastustajat eduskunnassa
Directa todettiin huonotapaiseksi
Taas Directa Oy
Lisää Directaa
Directa 2