sunnuntai 1. kesäkuuta 2008

Puulla päähän

Tätä ei kyllä enää osannut odottaa.

ESS uutisoi 1.6.

"Wincapitalla salainen kokous Lahdessa"

Kohutun sijoitusklubi Wincapitan luottomiehet kävivät kuluneen viikon aikana Lahdessa tapaamassa pariakymmentä täkäläistä sijoittajaa.Rahojensa kohtalosta huolestuneita sijoittajia yritettiin rauhoitella uusilla suureellisilla lupauksilla, joiden mukaan Wincapita palaisi entistä ehompana ja toiminta käynnistyisi uudelleen kesäkuun aikana. Sijoittajien rahojen vakuutettiin olevan turvassa.Vastaavanlaisia rauhoittelukokouksia on pidetty kevään aikana muuallakin Suomessa.

Ei tätä voi kohta enää edes ihmetellä, menee normaalin järjenjuoksun ohi jossain aivan omassa ulottuvuudessa. Mistä näitä ihmisiä enää riittää WinCapitan kokouksiin? Mitä ihmettä pitää tapahtua, että yksinkertaisesti tämänkaltaisten kokousten järjestäminen ei onnistu, koska sinne ei tule kukaan?

Sijoitetut rahat ovat turvassa, niinkö? Onko tässä kyse KRP:n jäädyttämistä varoista, voihan niiden todeta olevan turvassa. Tosin ei niistä voi oikein uskoa enää mitään "tuottoja" kenellekään tulevan. Vai mahtaako olla kyse Thaimaassa tuhlatuista rahoista?

KRP on jo todennut aikaa sitten, että valuuttakaupasta ei ole löytynyt merkkiäkään. Miksi ihmeessä WinCapitan avainhenkilöt ei sitten yksinkertaisesti kerro ja näytä poliisille missä se valuuttakauppa tapahtuu? Näinhän päästäisiin kerralla eroon poliiseista ja tehtäisiin niistä naurunalaisia.