torstai 25. joulukuuta 2008

Geomag

Joulupaketissa tuli sitten perheeseen Geomag-magneettisarja. Kylläpä siinä on yksinkertaisuus huipussaan: teräskuulia ja magneettisia sauvoja. Mutta joulupäivänä oli aivan ensimmäinen lahja, jolla juniori alkoi leikkiä. Niin se vaan on yksinkertainen kaunista.



Jonkin verran netistä katselin, että mitä kaikkea siitä Geomag-sarjasta voi tehdä ja mitä erilaisia paketteja tai tarvikkeita sarjaan kuuluu. Muutamissa nettikaupoissa pisti silmään, että sarjan useat pakkaukset oli "loppuunmyyty" tai "tilapäisesti loppu". Taitaa olla uusi kestohitti tulossa tästä tuotteesta.

Tuli väistämättä mieleen, jos vaikka tästäkin tuotteesta olisi halvempi tuotemerkki saatavilla. Äkkiseltään tuntuisi, että muutama teräskuula ja magneettitikku voisi maksaa vähemmän kuin 13 euroa kaupassa. BR lelut -kauppa tarjoaa Magnext-sarjaa, joka ei vaan jotenkin näytä yhtä hienolta kuin Geomag.

Mielenkiinnolla jää nähtäväksi, että saadaanko alennusmyynneistä vähän täydennystä ja lisäosia, jotta saataisiin hieman monimutkaisempiakin hökötyksiä tehtyä.




Kuva: Geomag-hyrrät pyörivät yllättävän kauan aikaa.


Aiheeseen liittyen: lapsille löytyy myös tekemistä, johon ei välttämättä tarvitse ostaa lahjoja.

Ei kommentteja: