sunnuntai 27. syyskuuta 2009

Viljakuviot



Viljakuvioista löytyy netin keskustelupalstoilta mielikuvitusrikkaita sepostuksia.

Esimerkiksi:

"peltokuvioiden tutkijat ovat vahvasti sitä mieltä, että viljakuviot eivät voisi olla ihmisten tekemiä. Kuvioita on kuulemma liian paljon, jotta pari "huijaria" kerkiäisi tekemään ne kaikki, tai kuviot ilmestyivät hyvin valvotuille pelloille tai että kuvioiden ilmestymiseen liittyy ääniä muista maailmoista sekä kuvioista löytyy metalleja tai säteilyä."

"Niiden tarkoituksena, vaikkakin niillä on merkityksensä, ei kuitenkaan ole tulla tunnistetuksi varsinaisessa merkityksessään, vaan ne ovat muistutus tämän päivän ihmiselle kaukaisesta yhteydestämme avaruusveljiimme ja monet ymmärtävät sen intuitiivisesti."

"Ajoittain myös näiden kuvioiden tekijöiksi ilmoittautuvat erilaiset ryhmät, mutta heidän "tunnustuksensa" voidaan jättää omaan arvoonsa, koska heiltä puuttuvat uskottavat selvitykset siitä kuinka he ovat kuvion toteuttaneet."

"Koska kuvioiden olemassaoloa ei voida virallisella tasolla kieltää, on media ottanut valitettavasti tehtäväkseen estää kansan syvien rivien kiinnostuksen heräämisen niitä kohtaan."

"niiden takana saattavat piillä yritykset yhteyden etsimiseen erilaisiin henkiin ja energioihin tai pyrkimys vastata "aitojen" kuvioiden viestiin."

"1600-luvulla tuskin kukaan teki niitä, sillä itse teosta kiinni jäämisestä olisi seurannut luultavasti tuomio noituuden harjoittamisesta."

Ai, siis ulkoavaruuden oliot eivät niitä silloin tehneet, koska heidät olisi tuomittu noidiksi... ja media estää kansan syviä rivejä saamasta tietoa (miten se sitten käytännössä tapahtuukaan). Mitenkähän myös nuo äänet muista maailmoista eroaa tämän maailman äänistä? Onkohan nämä kuviotutkijat tulleet koskaan huomanneeksi, että metalleja ja säteilyä löytyy jokseenkin joka paikasta, eikä vain viljakuvioiden kohdalta?


Kuva salaisesta harjoituksesta, jossa viljakuviota suunnitellaan. Selkeästi yliluonnollista avaruusmeininkiä. Pian tämän harjoituksen jälkeen nousuvesi tuhoaa kaikki todistusaineiston.

Ei kommentteja: