perjantai 22. huhtikuuta 2011

Pääsiäismuna

Kaupan suklaamunien lisäksi puuhasteltiin tällä kertaa pääsiäismunia kananmunista. Pienet reiät molempiin päihin munaa, sisältö puhaltamalla ulos ja värit pintaan vesiväreillä.

Perheen pienimmät ei vain osaa varoa helposti rikkoutuvia munia tarpeeksi, joten ensimmäinen meni jo rikki. No onneksi tehtiin tarpeeksi monta, niin vielä riittää koristeita.

sunnuntai 17. huhtikuuta 2011

Kompostin lämpötila

Lämpö nousee jo samaa tahtia kuin perussuomalaisten jytky. Tänään ensimmäisen kerran yli 50 mittarissa Biolan pikakompostori 220:ssä. Jännäksi käy tuleeko sitä multaa vai ei.

Kannen kun avaa niin kyllä tuntuu lämpö. Tällähän voisi vaikka lämmittää koko talon, jos vaan olisi tarpeeksi iso. Maalämpöpumpun letkut multaan kiertämään, turha porailla reikiä maahan. Onkohan kukaan vielä tehnyt omaa biolämpövoimalaa?

Jytky tulee



Edellisissä vaaleissa perussuomalaiset saivat 5 paikkaa, nyt näyttää paikkamäärä nousevan 39:ään. Melkoinen nousu, kyllä taitaa Soinin jytky olla tulossa. Perussuomalaiset ovat siis Keskustan ohi menossa Suomen kolmanneksi suurimmaksi puolueeksi. Keskustalle jää ilmeisesti vain 35 paikkaa. Keskustan putoajia näyttää olevan muun muassa Paavo Väyrynen, joka mietti jo muutama päivä sitten tulevan työhuoneensa sisustusta. No, nyt voi sitten kotona sisustella ihan niin kuin itse haluaa.

Perussuomalaisten äänisaalis oli edellisissä vaaleissa noin 112 000, tällä kertaa reippaasti yli puoli miljoonaa.

Hyvä Buffa

Buffan lastenateria (alle 5v) on jo aika lyömätön normaalistikin hinnaltaan, mutta nyt saa vielä jäätelönkin kaupanpäälle.

Miltä kuulostaa:
- valikoima pizzoja, syö niin paljon kuin haluat 
- kotiruokaa, syö niin paljon kuin haluat 
- salaattipöytä, syö niin paljon kuin haluat 
- juomat, juo niin paljon kuin haluat  
- jäätelöä, syö niin paljon kuin haluat 
Päivän hintaan kaikki yhteensä 1,85 euroa.

torstai 14. huhtikuuta 2011

Tästä on kyse

KD:n mukaan vaaleissa on kyse kodista, uskonnosta ja isänmaasta. Toisaalta voisi kuvitella, että vaaleissa on kyse siitä, että saadaan mahdollisimman fiksut ja pätevät ihmiset päättämään valtion asioista. Miten uskonto auttaa ymmärtämään ja tekemään hyviä päätöksiä vaikkapa yritysten verotusta, valtion budjetin yli- tai alijäämäisyyttä koskevissa asioissa...

Äänestääkö suuri osa kansasta mielikuvien perusteella, vai valitaanko koko Suomea edustamaan parhaat edustajat?

Maajussiksi

MTV3:n suosikkisarja Maajussille morsian tulee taas! Ja kuinkas muuten pääsee parhaiten fiilikseen mukaan kuin viljelemällä omaa Farmerama-maatilaa. Ja hyviä vinkkejä löytyy Farmerama-blogista.

Pientä riemua

Lahdessa-sivustosta löytyi tapahtumavinkki, joten käytiin katsomassa päiväkoti-ikäisten iloista puuhastelua jalkapallon parissa Suurhallissa.  Tapahtuman päätavoitteita on pitää hauskaa ja samalla saada lapset suhtautumaan myönteisesti liikuntaan. Tämä kyllä näkyi lasten naamasta onnistuneelta tapahtumalta. FC Reipas on järjestänyt tapahtumaa jo useita kertoja.

keskiviikko 13. huhtikuuta 2011

Kesärenkaat

Ja vihdoin tuli sitten päivä vaihtaa kesärenkaat alle. Johan sitä lunta oli aivan riittävästi.

Eikä tarvinnut edes tunkkia veivata kun viimeistä päivää.

maanantai 4. huhtikuuta 2011

Korttisoi.fi

Radio Novassa tulee mainos, jossa mainostetaan Korttisoi.fi -sivustoa. Hienoa, valtakunnallisella radiokanavalla ilmeisesti ihan ammattilaisten tekemä mainos ja rahaa kuluu mainosaikaan kivasti. Mikä on pielessä? Menen mainoksen kuultuani selaimeni aloitussivulle, joka tietysti on Google, ja kirjoitan korttisoi.fi ja odotan saavani kyseisen sivuston esiin.


Hämmästys. Sivustoa ei löydy Googlesta.  (ilman lainausmerkkejä hakutuloksia on hieman enemmän, mutta yksikään niistä ei liity suoraan haettuun asiaan.)

Kustannuksena sivuston saaminen Googleen edes pikaisella aikataululla ei ole mitään verrattuna mainoksen tuottamiseen ja mainosaikaan verrattuna, puhutaanhan tässä jopa muutamasta kymmenestä eurosta. Mutta jos kukaan ei sitä osaa vaatia tai mainostoimisto ei muuten asiasta huolehdi... Voi sitten vain jäädä miettimään, että kuinka monta mahdollista asiakaskontaktia meni sivu suun.