tiistai 28. tammikuuta 2014

Kastettujen osuus yhä laskussa

Kirkon jäseniksi kastettujen osuus on yhä laskussa. Kaaviossa vuosi 2013 ennakkotietojen perusteella.

2005 vuoteen mennessä muutos on ollut enimmillään 1,1 prosenttiyksikköä edelliseen vuoteen verrattuna. Sen jälkeen on muutos ollut jopa 2,6 prosenttiyksikköä. Tämän perusteella lähivuosina voi odottaa jopa yli 3 prosenttiyksikön laskua kasteiden suosiossa vuodessa.


keskiviikko 8. tammikuuta 2014

Ilmainen ystävänpäivä kuva


Pian on taas rakkautta ilmaista keskimääräistä enemmän. Ystävänpäivä 2014 saapuu helmikuun 14. päivä. Päivä sattuu olemaan perjantai, joten tänä vuonna on helpompi keksiä yllätys tai erikoista tekemistä. Keskellä arkista viikkoa ei välttämättä ole aikaa ja tarmoa samalla tavalla.


Ja tässä ilmainen ystävänpäivä kuva, jota saa hyvällä omallatunnolla käyttää aivan kuten haluaa. (tekijä on luovuttanut kaikki tekijänoikeudet)

Rakkaalle-sivustossa monia muita vaihtoehtoja tarjolla, myös täysin ilmaiseksi. Ilmainen kuvapankki tarjoaa myös joitakin Ystävänpäivä-kuvia. Yksi vaihtoehto on myös ilmainen Ystävänpäiväkortti.


torstai 2. tammikuuta 2014

Kirkosta eroaminen vilkasta


Kirkosta eroaminen on ollut vuonna 2013 vilkasta.

Eroakirkosta.fi-palvelua on käytetty nyt jo yli 400 000 kertaa. Vuoden 2013 viimeisinä päivinä erosi jopa yli 2000 ihmistä vuorokaudessa.

keskiviikko 1. tammikuuta 2014

Uusi vuosi 2014

Kuva: ilmaisia kuvia
Taas saapui uusi vuosi. 2014 saapui varsin lämpimissä merkeissä, joissakin paikoissa ilotulisten katseleminen sujui vesisateessa.

Muun muassa seuraavaa on luvassa uudelle vuodelle:

- Poliisilaitosten määrä vähenee 24:stä yhteentoista.
- Liikkuva poliisi lakkautetaan.
- Vainoamisesta voi saada tästä lähtien sakkoa tai vankeutta.
- Polttoainevero, makeisvero, tupakkavero ja alkoholivero nousee.

Myös monia muita muutoksia uusi vuosi tuo tullessaan, eikä pelkästään lisää veroja. Esimerkiksi sosiaaliturvaan tulee joitakin korotuksia.