perjantai 28. syyskuuta 2012

Gangnam style

Gangnam style on aikamoinen hitti.

YouTubessa Gangnam style on saanut jokusen katsojankin, yli 300 miljoonaa mittarissa tällä hetkellä.

Gangnam Style viittaa Korean pääkaupungin Soulin trendikkääseen asuinalueeseen, jossa vietetään rahakasta luksuselämää.

Hyvä tyyli, näitä lisää.


perjantai 14. syyskuuta 2012

Katen kuvat

Ranskalaisen Closer-lehden sivusto on ehkpä yllätys-yllätys "kovan rasituksen alaisena", kun uutinen sen julkaisemista "herttuatar Catherinen alastonkuvista".

Tietysti kun Briteistä tai Amerikkalaisista on kyse, niin alastonkuvat tarkoittavat että Kate ottaa aurinkoa bikineissä.

Hesarin uutisesta, joka on suomennettu BBC:n uutisesta:
"Nämä kuvat eivät ole vähääkään shokeeraavia. Niissä näkyy nuori nainen, joka ottaa aurinkoa yläosattomissa kuten kuin miljoonat naiset rannoilla."

Closer-lehden kannessa näkyy Kate kolmessa kohdassa. Suorastaan shokeeraaviako näiden kuvien pitäisi olla? Yläosattomissa vilahtaa hieman aurinkoa ottaessa aika monellakin rannalla.


torstai 6. syyskuuta 2012

Laulajaisä

8-vuotiaan Eerikan laulajaisä Seiskan kannessa.

8-vuotiaan surma - Perheenjäsenen paljastukset, nyt jo Seiskassa oikein kuvan kanssa.



Nimet Tarkki Touko Päiviö ja Sirpa Laamanen, joka esiintyi myös nimellä Nadja, ovat olleet julki jo jonkin aikaa useilla foorumeilla.

"Viihdetaiteilija Touko Tarkki" - laulaja isä ja "lääkäri Nadja" on varmasti lähiaikojen puhuttavin rikostapaus Suomessa.



Mitäs sitä enää naamoja oikeudessa piilottelemaan? Monissa lehdistön kuvissa on naamat sutattu, mitenkähän Seiska uskalsi oikein etusivulle kuvan laittaa?