tiistai 26. heinäkuuta 2011

Google hakemisto

Google karsii toimintoja tai ostaa parempia tilalle. Esimerkiksi Google Videon sisällön ylläpito lopetettiin muutama kuukausi sitten kokonaan. YouTubenhan Google osti ilmeisesti parempana vaihtoehtona oman kilpailevan palvelun kehittämiselle.

Google hakemisto on poistettu käytöstä viime aikoina. Ylläoleva viesti tulee, jos sattuu löytämään vielä hakemiston vanhoja linkkejä. Hakemistoja etsivät Google ohjaa ODP-hakemistoon.

Rallia rallia

Huomenna alkaa Lahti Historic Rally Lahdessa. Loistavaa, kohta nähdään siellä.

Perjantaina ollaan samassa paikassa tarkistamassa kuinka Neste Oil Ralli sujuu. Satamassa nähdään kymmeneltä, raporttia siitä myöhemmin.

Hyvin sujui rallit. Huoltoalueen aidat oli niin pitkiä että vaikka yleisöä oli paljon, riitti hyviäkin paikkoja vapaana. Kuvassa renkaiden tarkistusta.


lauantai 23. heinäkuuta 2011

Celine Dion -kuvablogi suljettu

Jo suomalaisissa uutisissakin Ridiculous Pictures of Celine Dion -blogin sulkeminen on saanut huomiota.

Sivustossa olevan ilmoituksen mukaan Celine Dion on löytänyt blogin ja hänen asianajaja on lähettänyt kirjeen, jossa vaaditaan blogin sulkemista.




No, jos nähtävästi useinkin on tapana ilveillä hauskasti kuvaustilanteissa, niin eikö se olekaan hyvä että niitä kuvia sitten julkaistaan... Tai olisiko tästä tullut kansainvälistä uutista, jollei ainakin suuri osa noista kuvista ole aidosti hauskoja.