lauantai 19. maaliskuuta 2011

Kotipullaa

Uunista leviää lämmin herkullinen tuoksu.

Tuore pullapitko sieltä tulee.

Viikonlopun hyvää herkuttelua.

sunnuntai 13. maaliskuuta 2011

Edulliset lennot

Finnair mainostaa juuri nyt edullisia lentoja, hinta alkaen 199 euroa. Edullinen on tietysti hieman suhteellinen käsitys, mutta mitähän muuta edullista olisikaan tarjolla samaan aikaan?

Kuvassa ote Norwegian-sivuston päivän tarjonnasta. Lontoo noin 36 euroa, Nizza 89, Rooma 69 euroa...
 Ihan kiva. Mutta vilkaistaan vielä Ryanairin tarjontaa:

No mutta, sehän on Tampereelta ja isosta matkalaukusta joutuu maksamaan lisähintaa. Edullista kuitenkin.

keskiviikko 9. maaliskuuta 2011

Biodiesel

95 E10 tuntuu kelpaavan autoille ja kuluttajille hieman heikosti. No nyt on jo sitten Elinkeinoministeri Mauri Pekkarisen mukaan suunnitelmia olemassa biodieselin tulosta.

Onneksi ei tarvitse kuluttajan miettiä sopiiko sitten biodiesel autoon: autonvalmistajat on jo vuosia lätkineet "EI SOVELLU BIODIESELILLE" tarrat autoihin. Kenenhän autoihin se biodiesel oikein myydään, kannattaisikohan miettiä hieman etukäteen, onko moiselle tuotteelle menekkiä.

torstai 3. maaliskuuta 2011

Internet Explorer 9


No nyt se on saatavilla, tai ainakin melkein. RC-version (lähes valmis) voi ladata Microsoftin sivustosta. Muutamia parannuksia on havaittavissa käytössä, kuten uudet välilehdet aukeavat nopeammin. Ainoa mikä ei jostain syystä toimi on tuo InPrivate-tila, jonka pitäisi olla tallentamatta selaushistoriaa tai muita vastaavia tietoja.

Muuten tuli esiin varhaisen käyttäjän haitta: Jotkin laajennusosat ilmoittivat yhteensopivuusongelmia. Nämä tietysti häviävät ajan kanssa kunhan varsinainen julkaisuversio tulee saataville ja laajennusosistakin tulee uudet versiot.

Pikavippien mainokset


Iltapäivälehtien sivustot alkavat olla aika suosittuja mainoskanavia pikalainojen tarjoajille. Kuvassa pikavippi-firman mainos tänään.

Myös ulkomainoksissa esiintyy kovin usein pikavippi-tarjouksia. Radiosta ei ole paljoa näitä mainoksia tullut, televisiosta jonkin verran. Tästä voisi kaiketi päätellä mikä mainoskanava kannattaa parhaiten.