maanantai 13. syyskuuta 2010

Mainos

Kun teet mainoksen, älä ole vaatimaton. Tähtää suoraan Suomen parhaaksi.

Helsingin kauppatorilla kävijät ovat saattaneet huomata kuvan mainoksen, jossa kaupitellaan Suomen parhaita lihapiirakoita. Jaksaako mainontaa valvovat edes puuttua tähän... Mainonnan sääntöjen mukaan, jos väität jotakin parhaaksi, tulisi väite olla jotenkin todennettavissa. Mutta onko epäselvää, että ehkäpä kauppias ei ole täysin tosissaan käsintehdyn ilmoituksen kanssa? Mahtaako näitä lihapiirakoita olla vertailtu mitenkään esimerkiksi Tampereella tai Oulussa myytäviin piirakoihin?

Tässä mainoksessa taitaa kuitenkin olla päätarkoituksena ohikulkijan suunpielien nostattaminen vähintään pieneen hymyyn, ja kenties silloin onkin helpompi tehdä kaupat muutamalla eurolla parista hyvästä piirakasta.

perjantai 10. syyskuuta 2010

Cable Open tulee taas


17. - 21.9. viikonloppuna on taas Cable Open, eli maksukanavia aivan ilmaiseksi tarjolla.

Maksukanavat näkyvät sekä kaapeli- että IPTV-verkoissa ilman maksukortteja tai erillistä kanavapakettien tilauksia. Tarjolla on sekä tavallisia että teräväpiirtoisia kanavia. Kanavatarjonta vaihtelee kaapelioperaattorin mukaan.

Kuvassa DNA-operaattorin Cable Open -tiedote.

Toivottavasti tulee kunnon syyssäät tuolle viikonlopulle, niin voi hyvällä omallatunnolla katsella TV:tä. Ja onhan toki tallentavaan digiboksiin tehtävä tilaa uusille ohjelmille.

keskiviikko 8. syyskuuta 2010

Nokia N8

Nokia N8:n tuotepäällikkö Esa Alanen ja päämuotoilija Mikko Aarras esittelivät uutuutta lehdistölle. Laite, sisältää myös ilmeisesti puhelimen, on vasta tulossa markkinoille. Hyvä niin. Ei paras asia, joka tulee ilmi laitteesta:

Yhdellä latauksella katsoo helposti yhden elokuvan puhelimen näytöltä. Akun saa tyhjenemään nopeammin puhelimen eri ominaisuuksien aktiivisella käytöllä. Eli jos käytät laitetta, saat ladata sitä noin 1 tunnin välein!

N8 on myös Nokian ensimmäinen puhelin, jonka akkua ei voi vaihtaa itse. Kiinteän kuoren alle sijoitettu akku tulee vaihtaa valtuutetussa Nokia-huoltoliikkeessä.

Mitä ihmettä tekee laitteen teräväpiirtokameralla, jos sen käyttäminen vie akun tyhjäksi vain vaikkapa katsomalla tai tallentamalla tunnin kuvaa? Ja kun laite on vielä puhelin, niin olisihan sillä myös hoidettava puheluitakin...

perjantai 3. syyskuuta 2010

Siviilivihkiminen voitti kirkon

"Jo kahtena peräkkäisenä vuotena enemmistö uusmaalaisista morsiuspareista on vihitty avioliittoon siviilimenoin."



Ylen TV2:lla kerrotaan tänään kuinka kirkkohäät ovat jo vähemmistössä Uudellamalla. Siviilivihkimisten kasvavaa suosiota selittää muun muassa lisääntynyt kirkosta eroaminen. Monen mielestä siviilivihkiminen mahdollistaa seremonian räätälöinnin ketterämmin pariskunnan toiveiden mukaiseksi. Sekä vihkiminen että juhlat mahtuvat saman katon alle helposti.

Käynti Lahden perhepuistossa

Käytiin kokeilemassa Launeen perhepuisto. Ilmaiseksi paikaksi ihan kiva, mutta kovin vähän tuntuisesti tekemistä kuitenkin.

Juniori ei yksin uskaltanut isoja liukumäkiä kokeilla, mutta porukassa rohkeus löytyi.

Vaateblogi

Varsin hienoja kuvia juhlamekot-vaateblogissa. Samaa tyylitajua on mukava seurata, eikä tietysti nätit tytöt kuvissa ole pahitteeksi.

Varsin monissa vaatekauppojen sivustoissa kuvat on sellaista laatua, että sivuja ei tee mieli paljokaan selailla.

Pizzavippi

Vaikkapa Kotipizzan tilaajalle on tarjolla pikavippiä.


"Egen toteuttama Pizza + Raha -maksutavan avulla ei haittaa vaikka Matti olisikin kukkarossa. Valitse lainasumma sekä laina-aika ja tilauksen erotus siirretään lopuksi haluamallesi tilille."

Mahtaako olla kyseinen pizzavippi suosittu perjantaisin ja lauantaisin... Kulut ovat varsin huimat pienelle pikavipille pizzan yhteydessä. Edullisempi luottovaihtoehto löytyy:

"Nyt voit maksaa erittäin helposti ja luotettavasti tilauksesi matkapuhelimellasi. Tilauksen summa veloitetaan seuraavalla puhelinlaskullasi. Valitse tuotteet, siirry ostoskoriin, valitse maksutavaksi matkapuhelin ja seuraa ohjeita loppuun saakka. Maksa tilauksesi soittamalla annettuun numeroon ja se oli siinä."